Pusic blij met monsterzege: "Was een goed voetballend Twente"

23 oktober 2018, 09:40

FC Twente had maandag niets te duchten van Jong FC Utrecht. Al bij rust stond er een 0-3 stand op het bord en uiteindelijk wonnen de Tukkers met 1-6. Trainer Marino Pusic zag dat zijn team een goede indruk maakte.

Twente won de voorgaande twee duels niet en was dus wel weer eens toe aan een overwinning. "Vanaf de eerste seconde waren we zeer dominerend. We creëerden kansen en bepaalden het tempo, al hadden we ook wat slordigheden achterin. Maar ik heb een goed voetballend FC Twente gezien en daar ben ik heel blij mee", blikt hij terug op de website van zijn club. "Het gaat erom dat je op de juiste momenten wat creëert en die momenten ook benut. We waren doortastend voor de goal en in de loopacties. De bereidheid was er om voor elkaar te lopen."

Waar Pusic minder blij mee was, was de tegentreffer. Die viel in de 62ste minuut en betekende de 1-4. "Ik wind me daar wel over op. Ik vind dat volstrekt onnodig, de nul is heilig. Ondanks onze zes goals is dat wel een klein smetje op de avond." Uiteraard is het niet meer dan een smetje, want Twente doet met de winst goede zaken. "Vanavond hebben we zelfvertrouwen getankt richting de vrijdag", doelt hij op de thuiswedstrijd tegen concurrent Almere City FC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen