Emery verwacht dat Özil meer 'sexy voetbal' gaat tonen

23 oktober 2018, 11:03

Het was maandagavond smullen geblazen in het Emirates Stadium, waar Arsenal tegen Leicester City de tiende overwinning in successie boekte. Met dank aan Mesut Özil werd de middenmoter met 3-1 opzij geschoven. Trainer Unai Emery heeft genoten.

Özil was met een doelpunt en twee geweldige acties bij de overige goals de smaakmaker bij Arsenal. 'Ik denk dat we sexy voetbal hebben laten zien', schreef hij na het duel op Twitter. 'Ik ben er trots op dat ik aanvoerder ben van deze ploeg en deze club', meldde hij. Trainer Emery zag zijn spelmaker schitteren. "Hij was heel erg goed. We vragen altijd meer van onszelf en rekenen erop dat ook hij dit vaker laat zien", zegt de Spanjaard tegen Sky Sports. "Met onze kwaliteiten moeten we elkaar helpen. We vragen veel van de spelers, omdat ze allemaal van waarde kunnen zijn."

Arsenal verloor de eerste twee Premier League-duels en kende dus een valse start, maar won sindsdien alle wedstrijden (ook in Europa en de beker). De club staat daardoor nu gedeeld derde in de Premier League. De achterstand op koplopers Manchester City en Liverpool bedraagt slechts twee punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen