Angeliño heeft er zin in: "Het wordt een mooie avond, hoop ik"

23 oktober 2018, 15:02

Het moet woensdag eindelijk gaan gebeuren voor PSV in de Champions League. Na twee verliespartijen moeten er drie punten worden gepakt tegen Tottenham Hotspur, dat eveneens nog puntloos is. José Angeliño leeft met vertrouwen toe naar de thuiswedstrijd.

De Spanjaard schoof dinsdag aan bij de persconferentie en is ondanks de nederlagen tegen FC Barcelona en Internazionale niet negatief. "Ik denk dat we tot nu toe goed hebben gespeeld. Door kleine foutjes is het ons niet gelukt om te winnen of om een punt te halen, maar als we die kunnen uitbannen kunnen we gewoon winnen", wordt hij geciteerd door de clubwebsite.

De 21-jarige linksback weet dat Harry Kane woensdag een groot gevaar is voor PSV. "Hij is één van de beste spitsen van de wereld", weet Angeliño. "Maar in dit toernooi kom je altijd goede spelers tegen. Iedere wedstrijd in de Champions League is zwaar. Ik hoop dat we morgen een zege boeken. Voor iedereen zal dat fantastisch voelen. Thuis spelen we altijd goed. Met de steun van onze fans is het moeilijk om hier punten te halen. Dat gaan we laten zien. Het wordt een mooie avond, hoop ik."

Ontvang nu 50 euro welkomstbonus en zet in op winst van Ajax tegen Benfica!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen