Gravenberch: "Denk dat we ver komen in de Youth League"

23 oktober 2018, 18:41

In de Youth League gaven de jongelingen van Ajax onder 19 alvast het goede voorbeeld door de leeftijdsgenoten van Benfica met 3-0 te verslaan.

Ryan Gravenberch

M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch
 
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch maakte de openingstreffer en hij is enthousiast over zijn medespelers. "Ik denk dat we ver kunnen komen in de Youth League."

De zestienjarige Gravenberch zorgde vlak voor het rustsignaal voor de 1-0 op de Toekomst. Hij tikte van dichtbij binnen en na afloop keek hij met Ajax TV terug op zijn goal. Er kwam een corner voor en via de kluts kwam de bal voor mijn voeten. Als je de 1-0 maakt, ga je lekker de kleedkamer in."

 

Benfica, voorafgaand aan de clash koploper in de poule, kreeg net als Ajax genoeg kansen om te scoren. De Amsterdammers deden dat na rust wel, want de pupillen van John Heitinga liepen uit naar 3-0. Gravenberch vond het een terechte uitslag. "Wij hebben een goede ploeg, zijn vol vertrouwen en hebben het gewoon laten zien vandaag."

De ruime zege op Benfica is wat Gravenberch betreft een voorbode op veel moois dit seizoen. "Ik denk dat we ver kunnen komen in de Youth League. Over twee weken tegen Benfica gaat hetzelfde gebeuren."

Ontvang nu 50 euro welkomstbonus en zet in op winst van Ajax tegen Benfica!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen