Robben wint met Bayern: "De omstandigheden waren moeilijk"

23 oktober 2018, 22:08

Arjen Robben vond dat Bayern München op bezoek bij AEK Athene (0-2) onder 'moeilijke' omstandigheden speelde. De aanvaller meent wel dat Der Rekordmeister een goede eerste helft op de mat legde. "Alleen we benutten de kansen niet, of het ontbrak aan de eindpass", aldus Robben na het derde groepsduel in de Champions League.

"De omstandigheden waren moeilijk. Maar dat mag geen excuus zijn", wordt Robben geciteerd op het clubkanaal van Bayern. "Zolang het 0-0 staat, blijft het gevaarlijk. De trainer zei dat we door moesten gaan, omdat AEK moe zou worden. Dat gebeurde ook. De 1-0 van ons was een verlossing. Dat maakte het een stuk gemakkelijker. We moesten verder en onze tweede goal maken. Ook dat is gelukt."

Ook Niko Kovac was opvallend positief. "We speelden goed, we domineerden. In Athene win je niet met 4-0 of 5-0. De overwinning was verdiend, dit is een goede prestatie. Grieken spelen altijd defensief en compact. Uiteindelijk maakten we toch de goal. Andere teams krijgen het hier nog zwaar. Ik ben tevreden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen