Sterk Juve wint bij terugkeer Ronaldo op Old Trafford

23 oktober 2018, 23:18

Een ijzersterk Juventus is nog altijd foutloos in de Champions League. De Italianen wonnen ook hun derde wedstrijd. Ook Manchester United bleek niet opgewassen tegen Cristiano Ronaldo en de zijnen. Op Old Trafford zagen de supporters verloren zoon Ronaldo terugkeren en Paulo Dybala de enige goal van het duel maken: 0-1.

De wedstrijd Old Trafford stond op voorhand in het teken van één man: Cristiano Ronaldo keerde in het shirt van Juventus terug bij zijn oude ploeg Manchester United. De Portugees drukte na een kwartier al zijn stempel op het duel: Ronaldo gaf de bal voor, waarna de bal bij Paulo Dybala belandde. De Argentijn maakte van een meter of vijf zijn vierde Champions League-treffer van dit jaar. Juventus heerste in Engeland, getuige de zeventig procent balbezit. Mourinho, die niet aan de beste maanden van zijn trainerscarrière bezig is, wist geen list te verzinnen om het Juve lastig te maken.

Ronaldo was in de tweede helft dichtbij zijn doelpunt, maar een fantastische reflex van David de Gea voorkwam erger voor een ieder met een United-hart. Een slotoffensief van United kwam niet echt van de grond, ondanks een knal op de paal van Paul Pogba. Buiten dat wapenfeit, bleef Juventus gemakkelijk op de been.

Door de verliesbeurt blijft Juventus foutloos in groep H. Manchester United volgt met vier punten op gepaste afstand, al zijn Valencia (twee) en Young Boys (één) (de beide clubs speelden eerder dinsdagavond gelijk tegen elkaar) nog geen al te groot gevaar voor de knock-outfase van de Champions League.

Bekijk hier alle standen in de groepsfase van de Champions League!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen