De Jong soms slordig: "Ik moet zorgen dat ik topfit ben"

23 oktober 2018, 23:23

Met Frenkie de Jong op het middenveld won Ajax in extremis van Benfica. De 21-jarige international omschreef zijn eigen spel als 'redelijk' en genoot van de wedstrijd zelf. "Dan is het leuk om te kijken, zeker met veel technische spelers op het veld."

Zoals gewoonlijk toonde De Jong na afloop voor de camera's van Veronica een grote grijns. Daar had hij natuurlijk alle reden toe. "Als je in de laatste minuut wint, dan is iedereen blij. Ik denk dat het allebei de kanten op kon vallen."

De polonaise loopt de middenvelder nog niet, maar hij is hoopvol op overwintering. "We zijn pas op de helft, maar we zijn het goed doorgekomen. Vooraf teken je er natuurlijk voor, maar we hebben gewoon een goed team en vertrouwen in onszelf."

Voor de neutrale kijker was het geregeld smullen. De Jong merkte dat het publiek genoot van de wedstrijd. "Het ging heen en weer op een hoog tempo. Dan is het leuk om te kijken, zeker met die veel technische spelers op het veld."

Over zijn eigen inbreng is De Jong redelijk tevreden, maar hij merkt dat hij nog niet helemaal fit is. "Ik had een fase in de tweede helft dat ik heel slordig was. Ik moet zorgen dat ik topfit ben, zodat ik ook na rust kan brengen wat ik voor rust doe."

Lees ook: De Ligt trotse captain: "Dit is een hele belangrijke zege"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen