Ten Hag wil niet spreken van geluk na late zege

23 oktober 2018, 23:37

Ajax-coach Erik ten Hag zag dat zijn ploeg dankzij een goal in blessuretijd van Noussair Mazraoui Benfica versloeg. De trainer is verguld met zijn spelers en roemt het spel van vanavond. "We hebben de wedstrijd gecontroleerd en hebben toegeslagen."

Van de factor geluk wilde Ten Hag na de late overwinning niet spreken. "Geluk speelt altijd een rol", vertelt de coach voor de camera van Veronica. "Zo zou ik het alleen niet willen noemen, want ik vind dat we het uitstekend gedaan hebben. We hebben de wedstrijd gecontroleerd en hebben toegeslagen."

Opvallend was dat Ten Hag slechts één keer wisselde tegen de Portugezen. In de 88ste minuut verliet Donny van de Beek het veld voor David Neres, die uiteindelijk beslissend bleek bij de late treffer. Ten Hag wilde het middenveld intact laten. "Je ziet hoe gevaarlijk ze waren in de omschakeling. We hadden nog veel controle, maar uiteindelijk creëerden we met Neres meer diepgang."

Al met al is Ten Hag tevreden met het spel, maar het feit dat er ook een driepunter mee behaald werd, doet hem extra deugd. "Het resultaat is geweldig. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar het is onze kant op gevallen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen