Weer CL-goal Mazraoui: "Van dit doelpunt meer genoten"

23 oktober 2018, 23:49

Noussair Mazraoui is voor een avond de held van Amsterdam. Na als tegen Bayern München zorgde de rechtsback voor het Ajax-doelpunt. Ditmaal was het de winnende in blessuretijd. De verdediger dankt zijn moeder. "Nu heeft ze het zeker ook niet droog gehouden."

Als de back moet kiezen tussen beide ploegen, is de keuze snel gemaakt. "Ik heb van dit doelpunt nog meer genoten dan van die treffer tegen Bayern München", meldt De Telegraaf. "Daar maakte ik gelijk. Dit was de winnende in een wedstrijd die in 0-0 leek te eindigen." Mazraoui was onder de indruk van de tegenstander. "Ik vond Benfica nog beter dan verwacht. Maar als er een ploeg verdiende te winnen dan waren wij dat."

Hij droeg het doelpunt op aan zijn moeder, die in Amsterdam aanwezig was. "Mijn moeder is hier in het stadion voor de tweede keer komen kijken. Normaal kan ze er niet tegen als ik een schop krijg in de wedstrijd. Daarom komt ze ook eigenlijk nooit." De matchwinner weet zeker hoe moeder Mazraoui gereageerd heeft na zijn goal. "Ik weet wel dat ze drie weken geleden gehuild heeft toen ik tegen Bayern München scoorde. Nu heeft ze het zeker ook niet droog gehouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen