Gisteren gemist: Ajax wint in extremis, Ronaldo wint bij terugkeer

24 oktober 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 23 oktober.

Ajax wint in blessuretijd en staat op rand van knock-outfase

Ajax heeft Benfica in de blessuretijd van het duel in Amsterdam een hele gevoelige tik uitgedeeld. Het duel tussen de Portugezen en de Amsterdammers leek lange tijd in 0-0 te eindigen, maar in de absolute slotfase zorgde Noussair Mazraoui met een afstandsschot voor de winnende treffer: 1-0. Door de zege staat Ajax samen met Bayern München na drie speelrondes aan kop. Wanneer Ajax over twee weken wint bij Benfica, is het al verzekerd van de knock-outfase.

De Ligt trotse captain: "Dit is een hele belangrijke zege"

Ajax-verdediger Matthijs de Ligt was na afloop van het met 1-0 gewonnen duel met Benfica ontzettend blij. "We scoren in de allerlaatste minuut, dat is fantastisch. Je moet altijd geloof houden, maar je zag wel dat de krachten wegvloeiden. Er werden weinig kansen gecreëerd. Complimenten aan David (Neres, red.) die iets forceert. Zo kun je zien dat wisselspelers belangrijk zijn."

Ten Hag wil niet spreken van geluk na late zege

Ajax-coach Erik ten Hag zag dat zijn ploeg dankzij een goal in blessuretijd van Noussair Mazraoui Benfica versloeg. De trainer is verguld met zijn spelers en roemt het spel van vanavond. "We hebben de wedstrijd gecontroleerd en hebben toegeslagen."

Sterk Juve wint bij terugkeer Ronaldo op Old Trafford

Een ijzersterk Juventus is nog altijd foutloos in de Champions League. De Italianen wonnen ook hun derde wedstrijd. Ook Manchester United bleek niet opgewassen tegen Cristiano Ronaldo en de zijnen. Op Old Trafford zagen de supporters verloren zoon Ronaldo terugkeren en Paulo Dybala de enige goal van het duel maken: 0-1.

Memphis scoort bij remise Lyon, makkelijke avond City

Een scorende Memphis Depay was onvoldoende voor de zege van Olympique Lyon op Hoffenheim. De Duitsers maakten op de valreep de gelijkmaker: 3-3. Manchester City kende een eenvoudige avond tegen Shakhtar Donetsk (0-3), dat niets te vertellen had.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen