Viergever nu tegenover Kane: "Je moet slim zijn"

24 oktober 2018, 07:31

Het is aan Nick Viergever en zijn collega Daniel Schwaab om Harry Kane woensdagavond van scoren te houden. Na de duels met Lionel Messi en Mauro Icardi bindt het centrale duo van PSV opnieuw de strijd aan met de wereldtop. "Het is een mooie uitdaging om als team dit soort spelers te bestrijden", aldus Viergever in aanloop naar het Champions League-duel met Tottenham Hotspur.

"Dat doen Daniel en ik niet met z'n tweeën. Daarvoor hebben we een heel plan nodig met het elftal, binnen onze speelwijze", zegt Viergever tegen De Telegraaf. "Hoe los je dit op? Op kracht wint-ie het van je, maar dan moet je dus slim zijn."

Tottenham is hele andere koek dan afgelopen zaterdag, toen PSV uithaalde tegen FC Emmen (6-0). "Afgelopen weekeinde winnen we met 6-0 van FC Emmen, maar dat was niet eens een heel goed PSV. We zijn heel kritisch naar onszelf. En de trainers zijn ook heel kritisch naar de groep toe. Dat hoort ook zo, want op die manier houden we elkaar scherp. We willen toe naar de perfecte wedstrijd, al bestaat die misschien niet. Emmen straft sommige foutjes aan onze kant misschien niet af, maar die voelen we wel. We zijn hongerig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen