Benfica-trainer Vitoria: "We verdienden niet om te verliezen"

24 oktober 2018, 08:27   Bijgewerkt: 24 oktober 2018, 08:32

Volgens Benfica-trainer Rui Vitoria was de nederlaag van zijn elftal tegen Ajax (1-0) onverdiend. De Portugees was tevreden over het vertoonde spel en houdt hoop op overwintering in de Champions League, ook al bedraagt halverwege de poulefase de achterstand op koplopers Ajax en Bayern München vier punten.

"Dit is niet het resultaat wat je wilt", zegt Vitoria op de website van de UEFA. "We verdienden niet om te verliezen, want we speelden goed tegen een geweldige tegenstander. We deden wat we moesten doen. Wij wilden hier winnen, en kwamen hier niet voor een gelijkspel. Natuurlijk verwachtten we in blessuretijd geen tegendoelpunt meer. Dat die dan toch valt, is hard maar de realiteit."

Vitoria meent dat Benfica had moeten en kunnen scoren in de Johan Cruijff ArenA. "Als je dat niet doet, doet de tegenstander het wel", beseft de keuzeheer, die optimistisch blijft over de kansen van Benfica in de Champions League. "Ik geloof dat we kunnen overwinteren. Dat kan als we onze thuiswedstrijden (tegen Ajax en AEK Athene, red.) winnen. Het komt hard aan dat we hier op het laatst verliezen, maar we moeten doorgaan."

Benfica en Ajax spelen over twee weken in Lissabon tegen elkaar. Bij winst is Ajax verzekerd van de knock-outfase, bij ieder ander resultaat blijft Benfica in de race.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen