Botteghin gelooft in Feyenoords kansen tegen Ajax

24 oktober 2018, 10:31

Eric Botteghin gelooft dat Feyenoord komende weekend in de Amsterdam wel degelijk een kans heeft om te winnen. Ja, Ajax is de favoriet, maar om te stellen dat de Rotterdammers volgens hem beter kunnen afbellen, is sterk overdreven. "Misschien onderschatten de mensen ons wel een beetje", stelt de verdediger.

In het Algemeen Dagblad blikt de Braziliaan vooruit op De Klassieker. "We weten dat we onze topvorm dit seizoen nog niet hebben laten zien. En we hebben helaas al punten laten liggen. Feyenoord zal zich moeten verbeteren, dat klopt allemaal. Maar dat betekent niet dat we nergens meer in geloven", verzekert hij. Toch is het vertrouwen broos: zijn ploeggenoot Jordy Clasie gaf al aan dat hij Ajax op dit moment beter vindt spelen.

"Ajax en PSV ogen erg sterk, maar we spelen in een seizoen maar vier duels tegen die twee ploegen. Feyenoord moet in de andere wedstrijden zo weinig mogelijk laten liggen en zich wapenen in de topduels. Ja, dat kan ook tegen Ajax", weet hij. "Ajax en PSV zijn beter begonnen, dat is duidelijk. Maar wij moeten blijven geloven in succes, dat is volgens mij cruciaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen