Robben deels tevreden na zege: "Hadden slechte fase na rust"

24 oktober 2018, 11:20

Arjen Robben is blij met de moeizame overwinning van Bayern München. Hoewel het niet overtuigend was wat Der Rekordmeister in Griekenland liet zien, was er wel opluchting nadat de 0-2 overwinning op AEK Athene een feit was. "De omstandigheden waren moeilijk, maar dat mag geen excuus zijn", vond de Nederlandse aanvaller na de zege.

"We speelden goed in de eerste helft, alleen de kansen maakten we niet af en de laatste pass ontbrak af en toe", analyseerde Robben op de clubkanalen. "0-0 is een gevaarlijke stand, maar de coach zei dat zij moe zouden worden. En dat gebeurde. In de tweede helft hadden we nog wel een slechte fase, maar na de 0-1 was het voor ons veel gemakkelijker voetballen. Dan moet je verder gaan en nog een tweede maken. Dat hebben we gedaan."

Trainer Niko Kovac was na de moeizame overwinning juist lovend over zijn elftal. "In Athene kun je gewoon niet met 0-4 of 0-5 winnen", stelde hij. "We speelden heel goed en domineerden de tegenstander. In de tweede helft hadden we een moeilijke periode van vijf tot tien minuten, daarna werd het weer beter. Ik ben tevreden, want ik heb veel goeds gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen