Van Dijk en Wijnaldum starten bij Liverpool, Donk bij Galatasaray

24 oktober 2018, 20:17

Liverpool begint woensdagavond met twee Nederlanders in de basis aan het Champions League-duel met Rode Ster Belgrado: Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk. De Servische club start met oud-Ajacied Lorenzo Ebecilio in de basiself. Galatasaray, dat het opneemt tegen Schalke 04, begint met Ryan Donk en de Rotterdamse Kaapverdiaan Garry Rodrigues.

Met Van Dijk en Wijnaldum in de basis gaat Liverpool op jacht naar de tweede overwinning in de groepsfase. Na een zege op Paris Saint-Germain (3-2) en een nederlaag tegen Napoli (1-0) mag Liverpool eigenlijk geen fout maken tegen Rode Ster Belgrado. De Servische club ging begin deze maand nog met liefst 6-1 onderuit tegen PSG.

Het Galatasaray van Donk en Rodrigues heeft na twee groepswedstrijden drie punten. Lokomotiv Moskou werd met 3-0 verslagen, maar FC Porto was met 1-0 te sterk. De Turkse formatie heeft één punt minder dan de nummers één en twee van de groep: Porto en Schalke. Bij de Portugezen, die op bezoek zijn bij Lokomotiv, begint Riechedly Bazoer op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen