De Jong spreekt van 'klein wonder' na gelijkspel tegen Spurs

24 oktober 2018, 21:16   Bijgewerkt: 24 oktober 2018, 21:42

Luuk de Jong is opgelucht dat PSV een punt heeft overgehouden aan het thuisduel met Tottenham Hotspur. Het leek er lange tijd op dat de Eindhovenaren ook de derde groepswedstrijd zouden verliezen, maar vlak voor tijd maakte De Jong de gelijkmaker nadat doelman Hugo Lloris met rood van het veld was gestuurd.

"Een klein wonder? Ik denk het wel. We hebben het moeilijk gehad tegen één van de best voetballende ploegen van Engeland. We wisten van tevoren dat we het moeilijk zouden krijgen", reageert de PSV-captain in gesprek met Veronica. "Tegen de verhouding in komen we op 0-1. Gelukkig dat zij de rode kaart pakken en wij daarna de 2-2 maken."

De aanvaller prijst de kwaliteiten van Tottenham Hotspur. "Ze spelen zo goed voetbal, het is moeilijk daar druk op te zetten", zegt De Jong. De aanvoerder probeerde in de slotfase met zijn mede-aanvallers druk te zetten op de Engelse verdediging, maar zag dat de aansluiting ontbrak. Ook vindt De Jong dat PSV te afwachtend speelde.

Ondanks dat hij niet tevreden is over het spel, is De Jong wel blij met PSV's eerste punt in de Champions League. "Lekker dat we een punt hebben gepakt. Over twee weken zal het ook weer moeilijk worden, maar dan gaan we er weer alles aan doen."

Lees ookPSV knokt zich in slotfase naar punt tegen tien van Spurs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen