Invaller Vorm: "Blijft leuk als je tegen PSV speelt"

25 oktober 2018, 07:45

Michel Vorm moest woensdagavond in het Champions League-duel tussen PSV en Tottenham Hotspur tien minuten voor tijd onverwachts in het veld komen voor Hugo Lloris, die een rode kaart kreeg voor het torpederen van Hirving Lozano. De vijftienvoudig Oranje-international betrad het veld bij een 1-2 voorsprong voor zijn ploeg, maar moest enkele minuten voor tijd de gelijkmaker van Luuk de Jong alsnog toestaan.

"We hadden de controle over de wedstrijd, alhoewel we niet echt veel mogelijkheden hadden in de tweede helft. Er gebeurde niet zoveel voor onze goal", aldus Vorm na afloop in de mixed zone over de fase voorafgaand aan de rode kaart. "In de tachtigste minuut kwam PSV eruit. Ik zag niet eens precies wat er gebeurde, maar zag even later wel de rode kaart. Toen dacht ik: o ja, gelukkig hebben we nog maar twee keer gewisseld, ik kom er nog in."

De entree van Vorm ging gepaard met de vrije trap voor PSV. De doelman haalde het schot van De Jong uit de rechter onderhoek. "Je bent blij dat de eerste actie goed is. Je zit niet per se meteen in de wedstrijd, maar hebt wel meteen een lekker gevoel."

Dat lekkere gevoel verdween ruim vijf minuten later als sneeuw voor de zon, toen De Jong alsnog de 2-2 maakte.

"Het is een knappe goal van Luuk. Ik denk dat we onszelf kunnen verwijten dat we te veel mogelijkheden hebben gemist." Door de rode kaart van Lloris is de kans groot dat Vorm over twee weken tijdens de return ook onder de lat staat. De doelman hoopt het van harte. "Het is zeker iets om naar uit te kijken. We hadden het er vandaag nog over met die jongens die allemaal in de Eredivisie hebben gespeeld. Het blijft leuk als je tegen PSV speelt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen