Pochettino acht overwintering Spurs in CL nagenoeg onmogelijk

24 oktober 2018, 23:42

Mauricio Pochettino verwacht niet dat Tottenham Hotspur zich gaat plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. De Engelse grootmacht verloor de eerste twee wedstrijden en liet woensdagavond in het Philips Stadion dure punten liggen tegen PSV (2-2). De achterstand op nummer twee Internazionale bedraagt met nog drie duels te gaan vijf punten.

"Het is bijna voorbij", sipt Pochettino in Engelse media. "We hebben één punt in drie wedstrijden veroverd, dus het wordt erg moeilijk. Als je dit soort wedstrijden niet wint, dan is het lastig om je te kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League. We hebben de hele wedstrijd gedomineerd en hadden vaker dan twee keer moeten scoren."

Tottenham Hotspur stevende af op een zege, maar gaf in de slotfase een 1-2 voorsprong uit handen. Hugo Lloris werd met rood van het veld gestuurd, waarna PSV via Luuk de Jong nog op 2-2 kwam. "Het is de realiteit. Het is niet moeilijk om deze wedstrijd te analyseren. Dit is niet het moment om iemand de schuld te geven. We kunnen ons nog kwalificeren, maar het wordt lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen