Valverde mist Messi: "Maar we hebben het goed gedaan"

25 oktober 2018, 12:54

FC Barcelona liet woensdagavond tegen Internazionale zien niet compleet afhankelijk te zijn van Lionel Messi. In de eerste wedstrijd sinds de Argentijn zijn arm brak won de Catalaanse club met 2-0. Ernesto Valverde denkt dat zijn ploeg het gemis van Messi goed heeft opgevangen.

Door doelpunten van Rafinha en Jordi Alba werd de Italiaanse club verslagen. "We hebben goed gereageerd op de afwezigheid van Messi. Velen waren benieuwd hoe we het zonder hem zouden doen. Dat speelde in ons achterhoofd, maar we hebben het goed gedaan", wordt Valverde geciteerd door Spaanse media.

"We hebben een herkenbare speelstijl, maar Messi geeft het nog wat extra glans. Hij was er niet, dus we hebben hem moeten vervangen. Dat hebben we goed gedaan, maar we hopen dat hij snel terugkeert, want we missen hem", erkent Valverde, die beseft dat Messi extra gemist zal worden als Barcelona zondag El Clásico tegen Real Madrid speelt. "Ondanks dat ze zich in een crisis bevinden, zullen ze hun kwaliteiten willen demonstreren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen