Guardiola gaat na Man City niet weer aan de slag in Engeland

25 oktober 2018, 13:40

Vertrekt Pep Guardiola in de toekomst bij Manchester City, dan gaat hij niet opnieuw in de Premier League aan de slag. Dat zegt de Spaanse trainer van de Engelse grootmacht in een interview met BBC Radio 5 Live. De 47-jarige oefenmeester voelt zich te veel Mancunian om nog een ander Engels team te trainen.

"Het spijt me, ik blijf mijn hele leven Mancunian (inwoner van Manchester, red.). Het zal mij niet lukken om in Engeland een ander team te trainen dan Manchester City. Ik voel hier de liefde van de mensen", zegt Guardiola. De Spanjaard staat sinds medio 2016 aan het roer in Manchester leidde de club het afgelopen seizoen naar de landstitel.

Guardiola voelt zich goed in Engeland. Hij zegt dat veel meer binnenskamers blijft dan in Spanje en Duitsland. "Alles wat bij Barcelona en Bayern München gebeurde, verscheen in de media. Het is hier beter. Gedurende de trainingsweek zijn hier geen journalisten. We hebben problemen binnen de club gehad, maar alles wat in de kleedkamer gebeurt, blijft daar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen