Sparta Rotterdam kan periodetitel veroveren: "Een mini-prijsje"

25 oktober 2018, 13:56

Sparta Rotterdam hoopt vrijdagavond de eerste periodetitel van het seizoen te veroveren. De Rotterdammers staan met nog één speelronde te gaan bovenaan in de periode, met een punt meer dan Almere City en Go Ahead Eagles. Een zege op Telstar voldoet voor de periodetitel, weet ook trainer Henk Fraser.

Wint Sparta op Het Kasteel, dan is de club al vroeg in het seizoen zeker van play-offvoetbal. Fraser wil de prijs graag winnen. "Ik denk dat het heel belangrijk is. Het is een mini-prijsje, maar het winnen van een prijs geeft sporters vertrouwen. Hoe goed ze ook bezig zijn, dit is iets tastbaars. Van daaruit kun je verder bouwen, dus het is absoluut belangrijk", zegt hij tegenover RTV Rijnmond.

De oefenmeester is niet helemaal tevreden over hoe het seizoen verloopt. Sparta staat derde in de competitie en leed in tien duels al vier keer puntenverlies. "We moeten onszelf verbeteren, maar het is duidelijk dat we dat kunnen. Het gebeurt niet zomaar dat je kans maakt om de periodetitel te winnen. Dat komt ergens vandaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen