Lukkien houdt wederom vast aan Scherpen onder de Emmen-lat

25 oktober 2018, 18:44

Kjell Scherpen geniet nog steeds het volste vertrouwen van trainer Dick Lukkien. De oefenmeester van FC Emmen weet dat zijn goalie niet geweldig in vorm is en veel fouten maakt, maar dat is voor de trainer nog geen aanleiding om Dennis Telgenkamp de voorkeur te geven.

Afgelopen zaterdag kreeg Scherpen tegen PSV weer zes goals om de oren. "Ik vind dat hij tegen PSV in de eerste helft voldoende heeft gekeept en in de tweede helft zelfs een ruime voldoende, want hij had nog twee prima reddingen op honderd procent kansen", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. "Dus in Eindhoven heeft hij echt veerkracht getoond na zijn optreden tegen Fortuna Sittard, waarin hij in de fout ging."

Ook morgen tegen VVV-Venlo staat Scherpen dus onder de lat bij Emmen. "Het kan soms ook best een overweging zijn om iemand rust te geven en te beschermen, maar Kjell gaat heel goed om met de mindere beurten al valt dat aantal ook wel mee. Tegen ADO Den Haag speelde hij heel goed en tegen Fortuna Sittard was het slecht, daartussenin was het in mijn ogen voldoende."

De coach weet dat zijn twee keepers elkaar weinig ontlopen. Hij vindt het moeilijk om te zeggen wie er beter is. "Dat is gewoon best lastig omdat beide keepers hun specifieke kwaliteiten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen