Groep E: Arsenal boekt in Lissabon elfde zege op rij

25 oktober 2018, 20:48

De winnende reeks van Arsenal komt maar niet ten einde. De opgeleefde club uit Londen won de voorgaande tien wedstrijden in alle competities en heeft ook donderdagavond drie punten gepakt in de Europa League. De topper in deze groep eindigde in een 0-1 overwinning voor het team van Unai Emery.

Sporting Portugal - Arsenal 0-1

Arsenal speelde maandag nog tegen Leicester City in de Premier League en trad donderdag niet op volle oorlogssterkte aan. Onder meer Mesut Özil en Alexandre Lacazette zaten op de bank. Bij thuisploeg Sporting was Bas Dost nog niet fit genoeg, dus bekeek hij het duel vanaf de tribune. Hij zag dat zijn team in de eerste helft zeker niet minder was dan Arsenal. De ploeg kreeg ook enkele kansen, maar scoorde niet. Ook Nani, die de gevaarlijkste man was bij Sporting, wist Bernd Leno niet te verschalken.

Na rust kwam Arsenal iets meer opzetten en flirtte het met een doelpunt, toen Danny Welbeck raak kopte. Het doelpunt werd afgekeurd, maar de Engelsman kwam later alsnog tot scoren. De spits profiteerde van geschutter in de vijandelijke defensie en schoof droog raak in de lange hoek. Zijn treffer in de 78ste minuut bleek de enige goal van de avond. Arsenal heeft daardoor voor de elfde keer achtereen gewonnen en staat nu met negen punten alleen aan kop. Sporting heeft zes punten en staat er dus nog steeds goed voor.

Qarabag - Vorskla 0-1

Het duel tussen de lelijke eendjes van deze groep is vanavond een prooi geworden voor Vorksla. Het team uit Oekraïne won dankzij een doelpunt van Vladyslav Kulach was kort na de doelwissel verantwoordelijk voor de enige goal. Qarabag staat hierdoor als enige onderaan in de groep, terwijl Vorksla met drie punten nog mag hopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen