Groep F: AC Milan laat zich verrassen door Real Betis

25 oktober 2018, 21:12

AC Milan heeft in de Europa League een teleurstellende nederlaag geleden. In het eigen San Siro gingen de Italianen met 1-2 onderuit. Olympiakos Piraeus nam pas laat afstand van Dudelange, maar pakte wel de volle buit: 0-2.

AC Milan - Real Betis 1-2

In het vijftigste Europese duel van scheidsrechter Bas Nijhuis modderden AC Milan en Real Betis aan in de beginfase. Het vuurwerk begon met de 0-1 van Antonio Sanabria. Hij tikte binnen op goed aangeven van Giovanni Lo Celso, maar mocht ook niet klagen met het gegrabbel van doelman Pepe Reina. Het B-elftal van Real Betis kreeg de geest en verdubbelde de voorsprong, ware het niet dat Nijhuis onterecht afkeurde voor buitenspel. Sanabria hielp daarna zelf een enorme kans op de 0-2 om zeep. Betis ging in de tweede helft door met waar het was gebleven. Lo Celso schoot van zeker twintig meter de verdiende 0-2 tegen de touwen. De veel betere Spanjaarden werkten zich met hun lakse spel in de slotfase nog onnodig in de problemen. Patrick Cutrone maakte de aansluitingstreffer voor Milan, maar verder dan dat kwamen de Rossoneri niet. Milan eindigde zelfs met tien man, omdat Samuel Castillejo rood kreeg voor een schandalige overtreding.

Dudelange - Olympiakos Piraeus 0-2

Ondanks het eenrichtingsverkeer naar het doel van Dudelange, hielden de Luxemburgers lang stand tegen Olympiakos Piraeus. Doelman Landry Bonnefoi en de lat zaten een Griekse treffer in de weg. Het verzet van de Europa League-debutant brak halverwege de tweede helft. Vasilios Torisidis brak de ban met een rake kopbal uit een hoekschop. Het duel werd beslist door een ongelukkige eigen goal van Edisson Jordanov. Hij gaf een stiftje dat naast zou gaan een onnodig tikje.

Voor Dudelange lijkt het doek halverwege te zijn gevallen. Real Betis is koploper in groep F. AC Milan en Olympiakos volgen de Spanjaarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen