Van Persie wil zonder angst met Feyenoord naar Ajax afreizen

26 oktober 2018, 07:31

Robin van Persie hoopt dat Feyenoord zich durft te laten zien zondagmiddag in De Klassieker tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De rouinier heeft namelijk geen angst voor de Amsterdammers en hoopt dat de fans en medespelers dat beeld volgen. "Ik vertel aan iedere supporter bij de entree van ons trainingscomplex dat ik die angst niet heb."

Dat vertelt RVP in De Telegraaf over de aanstaande topper in de Eredivisie. "Ajax-Feyenoord is een mooie strijd. We moeten juist blij zijn dat we die rivaliteit hebben en dat iedereen het over de Klassieker heeft. Haat, zoals sommigen die kennen, begrijp ik niet. Haat is sowieso niet goed", vindt de aanvoerder.

Dat hij met zijn ploeg een heel zwaar karwei te wachten staat, lijkt een zekerheid. Toch is Van Persie niet in paniek, ondanks dat de achterstand op Ajax en PSV al redelijk fors is. "Als PSV vier punten minder had, was dat hele gedoe van het gat met de rest van de Eredivisie geen item geweest. En PSV heeft in het begin een paar wedstrijden echt op het nippertje gewonnen, hè. Het ligt er een beetje aan hoe je het wil zien."

Dus verwacht Van Persie, in het stadion waar hij in Oranje het vaakst scoorde, een mooie ontmoeting. Want Feyenoord is volgens hem best goed bezig. "Het is bijzonder om elke dag te zien hoe die gasten allemaal open staan voor mij, voor elkaar en voor de staf. Iedereen in deze selectie wil echt beter worden en werkt daarvoor. Het is leuk om daar deel van uit te maken en om deze gasten te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen