Van 't Schip overweegt om met Flemming in de spits te spelen

26 oktober 2018, 13:40

John van 't Schip overweegt om middenvelder Zian Flemming tegen Heracles Almelo als spits te gebruiken. De trainer van PEC Zwolle moet enigszins puzzelen, omdat Vito van Crooy een blessure heeft. Dat heeft als gevolg dat Mike van Duinen verhuist naar de linkerkant.

Van Crooy kampt met een liesblessure, die hem tegen Feyenoord ook al parten speelde. Toen waren Gianluca Scamacca en Van Duinen de twee spitsen. Nu bekijkt Van 't Schip de mogelijkheid om zaterdag met Flemming in de punt van de aanval te spelen. "Dat is een optie", bevestigt hij aan De Stentor. Middenvelders Denis Genreau, Clint Leemans en Ousaim Bouy zijn weer beschikbaar voor de Blauwvingers. "Dat kan betekenen dat we met Zian wat anders gaan doen."

PEC Zwolle ontvangt Heracles in eigen huis. "Ze kunnen met 4-1 winnen, maar een week later met 5-0 verliezen. Dat hebben ze dit seizoen al bewezen. Heracles heeft veel aanvallende impulsen, wat betekent dat het ook een paar keer mis kan gaan. De balans valt tot nu toe positief uit."

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen