Wormuth houdt ditmaal vast aan 'never change a winning team'

26 oktober 2018, 14:21   Bijgewerkt: 26 oktober 2018, 14:27

Frank Wormuth gaat zijn elftal komend weekend niet veranderen. Hoewel Heracles Almelo vorige week de nodige moeite had met FC Groningen (wel een 4-1 winst), houdt de Duitser tegen PEC Zwolle vast aan dezelfde elf voetballers. Middenvelders Lerin Duarte en Mo Osman, tot dusver sterkhouders, zitten wederom op de bank ten faveure van Yoëll van Nieff en Jesper Drost.

Dat vertelde de coach op de clubsite over het uitduel met Zwolle. "Tijdens de interlandweek hebben we qua intensiteit een soort voorbereiding gedraaid. Tegen FC Groningen hebben we daarvan een goed resultaat gezien. Iedereen heeft ook deze week goed getraind en alles gegeven. Soms geldt het principe 'never change a winning team', dus de spelers die het tegen Groningen hebben laten zien mogen dat ook in Zwolle doen", legt de coach zijn keuzes uit.

Eerder kwam Brandley Kuwas ook al op de bank te zitten na een interlandperiode. Zeki Erkilinc en Joey Konings zitten anders dan vorige week in Overijssel niet op de bank, terwijl Dabney Dos Santos wel reserve is. De geblesseerde Robin Pröpper, Sebastian Jakubiak, Jeff Hardeveld en Silvester van der Water zijn er nog altijd niet bij bij Heracles, al zijn die laatste twee wel op de weg terug.

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen