Bakker belandt na schorsing op de bank bij De Graafschap

26 oktober 2018, 15:38

Erik Bakker is bij De Graafschap op de bank beland. De zomerse aanwinst keert terug van een schorsing, maar Henk de Jong houdt zaterdag tegen Excelsior vast aan het elftal dat zondag verloor bij Fortuna Sittard (3-1). Het betekent ook dat Stef Nijland wederom buiten de boot valt. Hij was vorige week het slachtoffer van de tactische wisselingen.

De Jong koos in Sittard voor een systeem met drie centrale verdedigers en dat beviel de trainer goed. "Ik ben heel tevreden over hoe we tegen Fortuna hebben gespeeld, het spel zag er goed uit. Dat geeft geen garanties voor de wedstrijd tegen Excelsior, maar ik vind dat we nu even aan dit systeem moeten vasthouden", legt De Jong uit aan De Gelderlander. "Het is vervelend voor Erik dat hij zijn basisplaats kwijt is, maar dat hoort ook bij topsport."

De Graafschap aast in De Vijverberg op eerherstel, want voor de interlandperiode liepen de Superboeren tegen een enorme zeperd aan. SC Heerenveen was De Graafschap met 0-5 de baas. "We hebben iets goed te maken na de vorige thuiswedstrijd, we moeten het publiek iets laten zien. Maar uiteindelijk gaat het om de punten, wij moeten deze wedstrijd winnen."

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen