Koster: "We hadden in Breda te veel angst om te verliezen"

26 oktober 2018, 15:52

Willem II snakt naar een overwinning. Al zes wedstrijden op rij zitten de Tilburgers zonder zege. Het gelijkspel van vorige week in de derby tegen NAC Breda (2-2) had in de ogen van trainer Adrie Koster een overwinning moeten zijn. Tegen FC Utrecht krijgt Willem II zondag een nieuwe kans.

"We hebben in Breda echt niet goed gespeeld, we hadden te veel angst om te verliezen", zegt Koster op de website van de Tricolores. "Het is knap dat we de achterstand ombogen in een voorsprong, maar dat we uiteindelijk die overwinning niet over de streep trekken, is doodzonde. Het is positief om te zien dat we ondanks een achterstand voor elkaar blijven vechten. Het is nu zaak om die overwinning er ook een keer uit te slepen."

Koster kijkt wel terug op een goede trainingsweek en is Willem II klaar voor de thuiswedstrijd tegen Utrecht. "Als wij met overtuiging spelen en voldoende lef tonen, kunnen wij het elke ploeg, zeker in thuiswedstrijden, lastig maken. Utrecht is een goede ploeg met een gevaarlijke counter. Vanuit een sterke, compacte verdediging gaan ze op zoek naar die goal, waarbij ze slim gebruik maken van de ruimtes."

Denk jij dat Ajax van Feyenoord wint in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen