Steijn vond 'rode' Janssen onbesuisd en dom

26 oktober 2018, 22:24

Maurice Steijn zag dat zijn ploeg VVV-Venlo, dat lange tijd met tien man speelde, zich naar een punt vocht op bezoek bij FC Emmen. De oefenmeester is gezien de omstandigheden tevreden met een punt, maar baalt van de rode kaart voor Roel Janssen. "Ik denk dat het onbesuisd en dom was."

Na afloop van de wedstrijd staat Steijn de camera van FOX Sports te woord. Hij vond dat VVV goed aan de uitpartij begon. "Ik denk dat het eerste gedeelte van de wedstrijd in onze handen was. Dan is er na de goal eigenlijk niks aan de hand en dan komt het cruciale moment met de rode kaart."

De eindverantwoordelijke van de Limburgers, die al vijftien punten verzameld hebben, zag langs de lijn dat zijn ploeg onder druk stond. "Emmen speelde op een hoog tempo en dan moet je een beetje geluk hebben. Gezien de omstandigheden moet ik tevreden zijn, maar met elf tegen elf denk ik dat we drie punten hadden kunnen pakken."

VVV voorkwam met kunst- en vliegwerk de vierde nederlaag van dit seizoen, maar Steijn baalt van de wedstrijd. "Wij hoeven dit soort wedstrijden niet in de problemen komen, maar we kunnen dat wel als we zulke fouten gaan maken. Ik denk dat het onbesuisd en dom was. Volgens mij was er geen discussie."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen