NEC verliest met 1-5: "Pijnlijkste nederlaag ooit"

26 oktober 2018, 23:40

De vrijdagavond van NEC was een heel pijnlijke. De Nijmegenaren werden op eigen veld volledig van de mat getikt door TOP Oss. In De Goffert eindigde het uiteindelijk in 1-5 (!) en NEC-trainer Jack de Gier is duidelijk. "Mijn eerste gevoel is dat we elkaar in de steek gelaten hebben."

Voor rust was de schade met een 0-1 achterstand nog te overzien, maar een kwartier voor tijd was de stand 0-5. De Gier beleefde een moeilijke avond als trainer. "'Dit is voor mij als trainer de meest pijnlijke nederlaag ooit", klinkt het bij FOX Sports. "Dat geldt waarschijnlijk ook voor de meeste spelers." De oefenmeester legt de vinger op de zere plek. "'Mijn eerste gevoel is dat we elkaar in de steek gelaten hebben."

De Gier gaf aan dat de nederlaag keihard aankwam bij de voltallige selectie. "Dit doet mij pijn, iedereen die NEC een warm hart toedraagt. Dit is een behoorlijke mokerslag. De achterstand is niet onze grootste zorg, wij zijn zelf onze grootste zorg."

Ook Tom Overtoom is duidelijk over de wanprestatie van NEC, dat nu zevende staat in de Eerste Divisie. "'Dit was heel slecht, ik kan het kort samenvatten. We hebben te weinig gecreëerd. Verdedigend was het niet goed, aanvallend ook niet." De Nijmegenaren willen meedingen om promotie naar de Eredivisie, maar volgens Overtoom is dat met zulk voetbal niet realistisch. "Dit kan zo niet langer. Als we zo blijven spelen zijn we niet Eredivisiewaardig."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen