Gisteren gemist: Sparta pakt periode, punt VVV en NEC gaat af

27 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 26 oktober 2018, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 26 oktober.

Sparta met hakken over de sloot naar periodetitel

Sparta Rotterdam heeft zich vrijdagavond in het eigen Kasteel gekroond tot winnaar van de eerste periode. Daarvoor moest het diep gaan, want het gaf een 2-0 voorsprong (twee keer Lars Veldwijk) nog uit handen tegen Telstar. Halil Dervisoglu werd matchwinner, hij zorgde tien minuten voor tijd voor de winnende treffer. Eerste Divisie-koploper Go Ahead Eagles won ook door pas laat sc Cambuur aan de kant te zetten (2-0), NEC incasseerde in de Goffert een pak slaag tegen Oss: 1-5.

Stormloop Emmen levert slechts een puntje op tegen tien VVV'ers

FC Emmen wacht nog altijd op zijn eerste thuiszege in de Eredivisie. De Drenten speelden tegen VVV-Venlo ruim zeventig minuten lang met een man meer, maar kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Kort na de openingstreffer van Peniel Mlapa kreeg Roel Janssen rood en kon Emmen aan zijn stormloop beginnen. De thuisploeg raakte twee keer het aluminium, maar scoorde alleen via rechtsback Stef Gronsveld. VVV stelde zich tevreden met het puntje en heeft zich voor nóg een week verzekerd van een, al dan niet gedeelde, vijfde plek.

NEC verliest met 1-5: "Pijnlijkste nederlaag ooit"

De vrijdagavond van NEC was een heel pijnlijke. De Nijmegenaren werden op eigen veld volledig van de mat getikt door TOP Oss. In De Goffert eindigde het uiteindelijk in 1-5 (!) en NEC-trainer Jack de Gier is duidelijk. "Mijn eerste gevoel is dat we elkaar in de steek gelaten hebben."

Late goal kost Espanyol koppostitie in Spanje

Dankzij een goal in blessuretijd heeft Espanyol de virtuele koppositie in La Liga verspeeld. De Spanjaarden kwamen op bezoek bij Real Valladolid dankzij een wereldgoal van Borja Iglesias op voorsprong, maar in blessuretijd dompelde Daniele Verde de gasten in rouw: 1-1.

Spurs langer op Wembley door vertraging White Hart Lane

Tot zeker het eind van dit kalenderjaar moet Tottenham Hotspur de thuiswedstrijden noodgedwongen op Wembley afwerken. De verbouwing van White Hart Lane verloopt moeizaam en heeft opnieuw vertraging opgelopen. Dat maakte de Champions League-opponent van PSV vrijdag bekend. De club hoopt nu begin januari de eerste wedstrijden op de vernieuwde thuisbasis af te werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen