Ziyech: "Geen rekening gehouden hier nog te zijn"

27 oktober 2018, 09:21

Ook Hakim Ziyech zelf had gedacht dat hij dit seizoen voor een andere club zou spelen. De Marokkaan wilde weg bij Ajax, maar tot ieders verrassing bleef hij in Amsterdam. Dit seizoen pakt Ziyech Ajax bij de hand en maakt het elftal van Erik ten Hag grote indruk.

Ziyech had het huidige scenario niet verwacht. "Eerlijk gezegd niet, nee. Ik had er geen rekening mee gehouden hier nog te zijn, maar ik ben er toch", laat de Ajacied weten aan de NOS. Waar Ziyech het vorig seizoen aan de stok had met de eigen fans, wordt hij nu gekoesterd in de Johan Cruijff ArenA. Ook de band met zijn collega's is zichtbaar goed. "Alle puzzelstukjes vallen nu in elkaar. Het klikt gewoon heel goed met zijn allen. Dat is wel mooi om te zien. Ik heb met mijn teamgenoten gewoon heel veel plezier, elke dag. Dat is voor mij het belangrijkste."

Met deze selectie moet Ajax dit seizoen gaan oogsten, maar Ziyech kent bij successen ook de andere kant van de medaille. "Je weet dat er grote talenten rondlopen, waar veel interesse voor is. De kans is groot dat dit elftal volgend jaar niet meer bij elkaar zit. Dat heb je ook niet in de hand. Voetbal is zo raar, dat het morgen ineens helemaal anders kan zijn."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen