Brenet leidt met doelpunt ruime overwinning Hoffenheim in

28 oktober 2018, 09:13

Joshua Brenet heeft zaterdagavond een ruime zege van 1899 Hoffenheim op VfB Stuttgart ingeleid. De van PSV overgekomen rechtsback opende vlak na rust de score, waarna Hoffenheim uitliep naar 4-0. Stuttgart speelde het gros van de wedstrijd met een man minder doordat Emiliano Insúa al na acht minuten spelen een rode kaart ontving.

Na ingrijpen van de VAR werd de Argentijnse verdediger al vroeg in de wedstrijd van het veld gestuurd. Insúa poogde een hoge bal met de voet te spelen, maar raakte daarbij zijn tegenstander in het gezicht. Hoffenheim ging vervolgens op zoek naar het openingsdoelpunt, dat na rust gemaakt werd door Brenet. De verdediger, die in Duitse dienst ook wel als middenvelder word opgesteld, schoot raak uit de rebound.

Door Brenets doelpunt was de ban gebroken. Al snel besliste de thuisploeg de wedstrijd. Een paar minuten na de eerste goal viel de 2-0. Joelinton was de maker van het doelpunt. Door twee treffers van Ishak Belfodil liep Hoffenheim vervolgens uit naar 4-0. Door de zege keert de club van Brenet terug naar het linkerrijtje, op plek acht.

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!