Poldervaart zoekt de oorzaak van verlies bij zijn eigen ploeg

28 oktober 2018, 10:51

Gemengde gevoelens bij Adrie Poldervaart na de 4-1 nederlaag op bezoek bij De Graafschap. Zijn Excelsior liet voor rust de meest mooie dingen zien, maar vergat te scoren. In de tweede helft kregen ze de deksel pijnlijk op de neus. "Als we maar 45 minuten zouden spelen, stonden we nu vierde", glimlachte de coach, als een boer met kiespijn.

"Ik heb een prachtige ploeg gezien voor rust, die vergat om te scoren", analyseerde hij tegenover FOX Sports. "Een bal die voor de lijn rolt, doen we niks mee. Maar goed, als je niet scoort, moet je alleen naar jezelf kijken. Spijtig als het niet lukt." Na het inbrengen van Furdjel Narsingh en Erik Bakker kantelde de wedstrijd in de tweede helft in het voordeel van De Graafschap.

"Zij kwamen beter uit de rust. Maar bij zo'n doelpunt laten we ze te makkelijk naar binnen komen en schieten. Het is uiteindelijk onze eigen schuld", baalde de coach, die in de laatste fase nog verdedigender ging spelen om de score te beperken. "Soms moet je wat aan damagecontrol doen. In de laatste minuten krijgen we nog twee grote kansen, maar we hebben het zelf in de eerste helft laten liggen."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen