Groenendijk vindt het verwachtingspatroon rondom ADO te hoog

28 oktober 2018, 11:03

Alfons Groenendijk vindt het verwachtingspatroon rondom ADO Den Haag momenteel veel te hoog. De ploeg die vorig jaar in de play-offs meedeed, bleef zaterdagavond steken op een gelijkspel tegen NAC Breda. Na dat duel was de coach realistisch. "Misschien zijn we wel slachtoffer geworden van ons eigen succes van vorig jaar", vindt hij.

"Het verwachtingspatroon is opgeschroefd, maar dat vind ik niet helemaal terecht. We spelen echt niet zomaar een ploeg naar huis, we zijn geen Real Madrid", temperde Groenendijk tegenover FOX Sports. Wel was hij tevreden over het optreden van Nasser El Khayati. "Een zeer belangrijke speler en maakte een goede goal. Hij gaat tegenwoordig ook duels winnen, dus mooi om te zien dat hij zich nog verbetert. Ik ben blij dat hij nog altijd bij ADO speelt."

Waar Groenendijk minder over te spreken was, was het feit dat Sheraldo Becker werd uitgefloten door de eigen fans. "Jonge spelers moeten gesteund worden. ADO Den Haag is een familie, met elkaar. De fans, supporters en de staf moeten hard werken om met elkaar te verbeteren. En dan moet je jonge jongens juist steunen."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen