PSV'er Gutiérrez maakt hardhandig kennis met Nederlandse kou

28 oktober 2018, 13:14

Voor PSV'er Erick Gutiérrez was het zaterdagavond afzien: de middenvelder begon op de bank bij de Eindhovenaren en maakte hardhandig kennis met het Nederlandse klimaat. De Mexicaan had het extreem koud en was alleen daarom al enorm blij dat hij mocht gaan warm lopen van trainer Mark van Bommel. "Ik heb het niet vaak zo koud gehad", vertelde hij met een glimlach.

Tegenover het Mexicaanse Marca Claro gaat hij in op het moeizame duel met Groningen. "Ik zat te verkleumen, dus gelukkig werd ik de dug-out uitgestuurd om mezelf op te warmen", aldus Gutiérrez, die ook wel weet waarom hij op de bank moest beginnen en nog geen basisplaats heeft veroverd bij PSV.

"Ik moet fysiek nog steker worden. Ik merk ook dat veel tegenstanders sterker zijn dan ik, daarom werk ik veel in het krachthonk", aldus de Mexicaan, die blij was met zijn speelminuten én overwinning in Groningen. "Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar we hadden het ook lastig met het fysiek spel van Groningen. Er werd niet telkens geel gegeven bij een harde overtreding, dat had de wedstrijd wellicht wat rustiger gemaakt."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen