Ten Hag kan beschikken over Onana en kiest voor zelfde elf

28 oktober 2018, 13:20   Bijgewerkt: 28 oktober 2018, 13:47

Andre Onana is fit genoeg om te beginnen bij Ajax en staat zodoende logischerwijs in de basiself van Erik ten Hag tegen Feyenoord zondagmiddag. De coach van de Amsterdammers heeft sowieso geen verrassingen in petto en kiest voor dezelfde elf namen als tegen Benfica, afgelopen dinsdag in de Champions League. David Neres begint zodoende op de bank.

De Braziliaan was vrijdag tijdens de persconferentie een van de meest besproken spelers. "Hij presteert het beste op de rechterflank, maar daar hebben we Ziyech staan die het beste rendement haalt voor dit Ajax. Tegen Bayern was David een van de betere spelers, maar we hebben meerdere goede spelers", liet Ten Hag weten over het feit dat Neres buiten de basis viel. In De Klassieker is dat dus ook het geval.

Voor veel Ajacieden is het meespelen van keeper Onana een geruststelling: de goalie die tegen Benfica ook al even op de grond lag, kampte met problemen aan zijn schouder en was een groot vraagteken voor trainer Ten Hag. Hij heeft de race tegen de klok gewonnen en kan gewoon beginnen, zonder dat hij een kans op een zwaardere blessure heeft.

Opstelling van Ajax:

Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Schöne, De Jong; Ziyech, Dolberg, Tadic

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen