Van Bronckhorst: "Rode kaart kost ons de wedstrijd"

28 oktober 2018, 17:37

Giovanni van Bronckhorst is boos over de rode kaart van Jeremiah St. Juste. Al na zes minuten stond Feyenoord tegen Ajax met tien man. De verdediger kan een gesprek met de trainer verwachten. "Ik denk dat de rode kaart ons de wedstrijd kost", aldus Van Bronckhorst.

"Ik had in de eerste minuten een goed gevoel. We hadden de wedstrijd onder controle. Eigenlijk was er niets aan de hand. Met het moment van de rode kaart moet je alle plannen en het goede gevoel in de prullenbak gooien", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "In topwedstrijden kun je niet met tien man komen te staan. Dat mag je niet overkomen. Dit gebeurde al na zes minuten en dan weet je dat het een hele moeilijke wedstrijd wordt, met name hier tegen Ajax."

Het strijdplan van Feyenoord was om fel te beginnen. "Gezonde agressie en passie heb je nodig in dit soort wedstrijden. Maar je moet niet over het randje gaan. Vooraf hebben we ook aangegeven dat je met het verstand moet spelen."

Van Bronckhorst bekeek ook de beelden van de 1-0 van Ajax. Justin Bijlow maakte een eigen bal. Mede door een zetje van Kasper Dolberg leek de doelman van Feyenoord over de doellijn te glijden. "Ik denk wel dat er contact is. Het blijft de scheidsrechter die beslist en daar heb je je aan te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen