Miedema maakt er twee in Engeland, PSV wint weer in Eredivisie

28 oktober 2018, 22:01

Vivianne Miedema (op archiefbeeld) heeft zondag twee doelpunten gemaakt voor Arsenal in het gewonnen competitieduel met Bristol City (0-4). Ook Danielle van de Donk pikte een goal mee. Arsenal is momenteel zonder puntenverlies de koploper in Engeland.

Miedema nam de 0-2 voor haar rekening. Na een half uur spelen kwam de international vrij voor de keeper en bleef ze kalm. In de 89ste minuut kopte de spits van de Oranje vrouwen de 0-3 binnen. Het slotakkoord was voor Van de Donk, die van dichtbij scoorde. Voor Miedema waren het alweer haar tiende en elfde goal van dit seizoen, de doelpuntenteller van Van de Donk staat op vijf.

Eredivisie Vrouwen

In de vaderlandse Eredivisie Vrouwen blijft PSV koploper. De Eindhovense ploeg zegevierde zondag op De Herdgang met 2-1 tegen ADO Den Haag. PSV houdt daarmee de voorsprong van drie punten op titelverdediger Ajax. Een eenvoudige zege was het niet voor PSV, want na de 1-0 van topscorer Katja Snoeijs maakte Chasity Grant na een uur gelijk. In het restant van de wedstrijd produceerde PSV via wederom Snoeijs alsnog de winnende treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen