Duizelige Ronaldo naar ziekenhuis

Ger
15 juni 2006, 09:46

Ronaldo heeft woensdagavond laat uit voorzorg een ziekenhuis bezocht bij Königstein. De Braziliaanse aanvaller klaagde over duizeligheid en hoofdpijn, maar artsen hebben niks bijzonders bij de speler van Real Madrid geconstateerd. Ronaldo keerde even na middernacht terug in het hotel. Het is de verwachting dat hij donderdag gewoon meetraint met de ploeg.

"Ronaldo klaagde woensdag over duizeligheid en heeft een medische check en een aantal testen ondergaan", aldus de Braziliaanse bond CBF op de website. "Er zijn geen afwijkingen vastgesteld, dus Ronaldo zal gewoon kunnen trainen."

Ronaldo stelde teleur tijdens het eerste WK-duel van Brazilië met Kroatië (1-0). Hij liep sloom en zonder enige inspiratie over het veld en werd gewisseld. Zijn optreden maakte vooral bij de Braziliaanse media veel kritische geluiden los.

Bij de WK-finale van 1998 had de spits eveneens te kampen met duizeligheid. Zijn klachten werden toentertijd omschreven als een 'mysterieuze ziekte'. Ook toen speelde hij een anonieme wedstrijd die Brazilië met 3-0 van Frankrijk verloor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen