Trainer Koster na verlies Willem II: "Geen paniek, wel zorgen"

29 oktober 2018, 10:25

Het draait nog niet echt bij Willem II, dat na tien speelronden in de Eredivisie op evenveel punten staat. Trainer Adrie Koster zag zijn formatie zondag met 0-1 verliezen van FC Utrecht. Hij hoopt op verbetering.

Na het duel werd hij door het Brabants Dagblad gevraagd of hij in paniek is vanwege de matige serie waaraan de club bezig is. "Geen paniek, wel zorgen", is zijn reactie. "Net als tegen NAC vorige week was ons spel van onvoldoende niveau. Dit keer kun je zeggen dat het ook door de kracht van de tegenstander kwam, maar zelf waren we gewoon ook te slordig, zeker in de tweede helft."

Basisklant Vurnon Anita wil dat Willem II de kop niet laat hangen. "We moeten positief blijven nu", zegt de oud-Ajacied, die in de slotfase werd gewisseld. "Ik was op. Niet heel gek. In april speelde ik voor het laatst een hele wedstrijd op hoog niveau. En daarna ben ik nog geopereerd. Ik word steeds wat fitter maar zit nog niet op honderd procent. In de tweede helft waren we als team te slordig en ik was dat persoonlijk ook. Zo speelden we onszelf uit de wedstrijd. Voor rust deden we het beter en kregen ook wij een paar goede kansen."

Komende zaterdag gaat Willem II, dat nog maar net boven de degradatieplaatsen staat, op bezoek bij Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen