Bayern-trainer geeft Robben en James Rodríguez rust in beker

29 oktober 2018 – Arjen Robben krijgt deze week rust bij Bayern München. Der Rekordmeister neemt het dinsdagavond op tegen Regionalliga-ploeg SV Rödinghausen en veel sterren krijgen voor dat duel rust. Naast de Nederlandse aanvaller - die ook met pijntjes kampt - krijgen ook James Rodríguez (ziek) en Jérôme Boateng (buikgriep) rust van trainer Niko Kovac. De inzetbaarheid van Mats Hummels en Leon Goretzka laat de coach afhangen van de laatste training.

Bayern-trainer geeft Robben en James Rodríguez rust in beker

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Laatstgenoemde duo is namelijk niet helemaal fit. Zonder de grote sterren wil Kovac overigens maar één ding: overwinteren in de DFB-Pokal. "De laatste drie wedstrijden hebben we goed en geconcentreerd gespeeld. Dat willen we ook tegen SC Rödinghausen doen", liet de coach, die met die zeges de in München heersende crisis voorlopig heeft afgewend, weten.

"Het wordt dinsdag belangrijk dat we de bal snel laten gaan, veel bewegen en hoog drukzetten, zodat we de tegenstander helemaal geen kans geven", aldus Kovac. De opponent zorgde in de vorige ronde nog voor een verrassing, door 2.Bundesliga-club Dynamo Dresden na verlenging uit te schakelen. Bayern wil na twee jaar zonder bekerwinst echter ongetwijfeld ook weer hoge ogen gooien in de DFB-Pokal.

Eredivisie

gerelateerd