Marcellis gaat bij PEC Zwolle aan de slag als relatiebeheerder

29 oktober 2018, 14:08

Dirk Marcellis blijft verbonden aan PEC Zwolle. In september besloot de verdediger noodgedwongen om te stoppen als profvoetballer, maar maandag keerde hij terug in dienst van de Eredivisionist. Hij versterkt per direct de commerciële afdeling van de club en gaat aan de slag als relatiebeheerder.

"Nadat ik de knoop heb doorgehakt om te stoppen als voetballer, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik graag in de voetballerij actief wilde blijven", vertelt hij op de clubsite. "Door mijn bijna afgeronde opleiding Topsport Management & Ondernemerschap en de goede, fijne band met de directie en kantoororganisatie van PEC Zwolle voelt het dan ook erg prettig om hier mijn zakelijke carrière af te trappen. Ik ben de club dankbaar voor deze kans en stap dan ook vol enthousiasme dit nieuwe avontuur in."

Marcellis kwam in zijn loopbaan uit voor NAC Breda, PSV, AZ en PEC Zwolle. Ook speelde hij drie interlands voor Oranje. In Alkmaar kampte Marcellis al met veel blessures: zo stond hij lange tijd uit de roulatie met een kniekwetsuur, terwijl hij ook een gebroken middenvoetsbeentje had. Door nieuwe klachten aan zijn knie, voelde Marcellis zich genoodzaakt om per direct te stoppen bij PEC Zwolle. In Overijssel zijn wel wel blij dat de voormalig verdediger terug is.

"Met zijn status als oud-voetballer, maar zeker ook door de opleiding die hij heeft genoten is Dirk een versterking voor ons. Als relatiebeheerder gaat hij banden opbouwen en onderhouden met partijen die nieuw of juist al lang lid zijn van onze businessclub. Ook fungeert Dirk als aanspreekpunt en zogenaamde koppelaar voor sponsoren en gaat hij de club presenteren tijdens (netwerk)bijeenkomsten, beurzen en tijdens de thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal", aldus Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen