Van Anholt en Boer maken weer minuten bij NAC en PEC Zwolle

29 oktober 2018, 19:37

Pele van Anholt (op archiefbeeld) heeft zijn rentree binnen de lijnen gemaakt. De 27-jarige verdediger van NAC Breda speelde maandagavond een half uur mee met de beloftenploeg. Hij stond sinds eind juli aan de kant met een ernstige spierblessure. Bij PEC Zwolle kreeg Diederik Boer weer speeltijd. De doelman komt terug van een knieblessure, die hem sinds augustus al dwarszit.

Door zijn blessure speelde Van Anholt nog geen minuut voor NAC. Halverwege juni tekende hij voor de Parel van het Zuiden. De oud-speler van sc Heerenveen, Willem II en LA Galaxy speelde ook niet in de voorbereiding. Dat hij vóór de komende interlandperiode in actie komt bij het elftal van Mitchell van der Gaag lijkt te optimistisch. NAC speelt op 3 november tegen Heracles Almelo, daarna wacht het belangrijke duel op 10 november met FC Emmen.

Boer

Ook met PEC-doelman Boer gaat het de goede kant op. De 38-jarige keeper stond onder de lat bij Jong PEC Zwolle, dat maandag Jong De Graafschap trof. Boer speelde de eerste twee competitiewedstrijden voor de Blauwvingers, maar raakte toen geblesseerd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen