Spoorboekje: Kroniek bekerblamages PSV en meer bekervoetbal

31 oktober 2018, 07:00   Bijgewerkt: 30 oktober 2018, 23:34

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 31 oktober.

Nieuws

Reacties na KNVB Beker

Er valt genoeg na te praten over de eerste speeldag van dit bekertoernooiblok. Natuurlijk is er de sensationale uitschakeling van PSV door RKC Waalwijk, maar ook Almere City en TOP Oss werden door amateurclubs uitgeschakeld en FC Twente en Roda JC wonnen met moeite van Noordwijk en Urk. Kortom, genoeg reacties op de gespeelde wedstrijden van dinsdagavond. 

Specials

Kroniek: de 5 achtereenvolgende slechte bekerseizoenen van PSV 

Twee ultieme blunders van de keeper van RKC Waalwijk en nog wist PSV zich niet te plaatsen voor de volgende ronde in de KNVB Beker. Na de winst in 2012 en finaleplaats in 2013 volgden vijf seizoenen van teleurstellende prestaties in het bekerternooi. Ook Mark van Bommel kon - hoe graag hij ook wilde - geen verandering brengen in de oh-zo-teleurstellende reeks. Een kroniek van de afgelopen vijf jaar. 

Wedstrijden

Olympique Lyon Vrouwen - Ajax Vrouwen (19.00 uur)

Het bereiken van de volgende ronde van de Women's Champions League is een utopie voor de Ajax Vrouwen na de 0-4 nederlaag tegen Olympique Lyon. In Frankrijk spelen de Amsterdammers vanavond de tweede wedstrijd van het tweeluik. Lukt het Ajax om een beter resultaat te halen dan twee weken geleden, of gaat het team van Benno Nihom er weer hard af?

Melilla - Real Madrid (19.30 uur)

Hoe vergaat het Real Madrid in de eerste wedstrijd zonder Julen Lopetegui? De Madrilenen namen maandag afscheid van de 52-jarige oefenmeester na een teleurstellend verlopen seizoenstart. Santiago Solari neemt voorlopig de honneurs waar en moet ervoor zorgen dat het goede gevoel terugkeert in Madrid. De bekerwedstrijd tegen het nietige Melilla lijkt voor De Koninklijke een uitgelezen mogelijkheid om een eerste stap naar boven te zetten.

Ajax - Go Ahead Eagles (20.45 uur)

Drie dagen na de gewonnen Klassieker tegen Feyenoord staat voor Ajax de volgende wedstrijd op het programma: Go Ahead Eagles in de tweede ronde van de KNVB Beker. Erik ten Hag heeft in aanloop naar het bekerduel aangekondigd van zijn vaste team te zullen afwijken. Voor spelers die gewoonlijk wat minder aan de bak komen, is het duel met de koploper van de Eerste Divisie dus een mooie kans om zichzelf aan Ten Hag te laten zien.

West Ham United - Tottenham Hotspur (20.45 uur)

Een Londense derby in de achtste finale van de League Cup: West Ham United - Tottenham Hotspur. In de vorige ronde traden beide teams niet in hun sterkste elftal aan en het is de verwachting dat zowel Mauricio Pochettino als Manuel Pellegrini vanavond wederom niet op oorlogssterkte zullen aantreden. Desalniettemin is een burenruzie altijd een wedstrijd die door beide ploegen serieus genomen zal worden.

Voetbal op tv

18.00 uur: TOTO KNVB Beker, FOX Sports 1, programma rond de bekerwedstrijden

18.30 uur: Heracles Almelo - Vitesse, FOX Sports 1, live verslag van KNVB Beker-duel

19.00 uur: Olympique Lyon - Ajax Vrouwen, Ziggo Voetbal, live verslag van Women's Champions League-duel

20.30 uur: Royal Antwerp - KRC Genk, Ziggo Voetbal, live verslag van Pro League-duel

20.45 uur: Ajax - Go Ahead Eagles, FOX Sports 1, live verslag van KNVB Beker-duel

20.45 uur: Chelsea - Derby County, Ziggo Select, live verslag van League Cup-duel

23.00 uur: TOTO KNVB Beker Highlights, FOX Sports 1, samenvattingen van bekerwedstrijden

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen