Go Ahead de grote winnaar van periodeprijzen in de KKD

31 oktober 2018, 10:20

John Stegeman is gekozen tot de beste trainer in de Eerste Divisie in de eerste periode. De oefenmeester was niet de enige man in Deventer die in de prijzen viel: Istvan Bakx (beste speler) en Hobie Verhulst (beste keeper) krijgen in de eerstvolgende thuiswedstrijd óók een kampioenschild uitgereikt. Daarmee is koploper Kowet de grote winnaar van de eerste periode. Ferdy Druijf van Jong AZ is gekozen tot talent van de eerste periode

Alle trainers, aanvoerders en fans van de clubs mochten hun stemmen uitbrengen voor de prijzen in de eerste periode. Naast Bakx waren ook Niek Vossebelt (Almere City), Mario Engels (Roda JC) en Richard van der Venne (Go Ahead Eagles) genomineerd voor de award van beste speler uit de eerste periode, maar het trio viel buiten de prijzen.

Verhulst is overigense de eerste winnaar van de nieuw ingevoerde keepersprijs, waarvoor ook Nick Olij (TOP Oss), Xavier Mous (SC Cambuur) en Roy Kortsmit (Sparta Rotterdam) waren genomineerd. Zij werden dus verslagen door de goalie van de Deventenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen