Advocaat gaat rouleren bij FC Utrecht, maar gooit elftal niet om

31 oktober 2018, 11:59

Dick Advocaat gaat zijn elftal niet helemaal omgooien voor het duel met de amateurs van ASWH. Hoewel de ervaren coach wel gaat rouleren, hoeven we geen vreemde dingen te verwachten van de Domstedelingen. "Iedereen speelt op de posities waar ze normaliter ook spelen", verzekert hij.

Dat vertelt hij op het clubkanaal van FC Utrecht. "Er gaan wel een paar andere spelers spelen. Ook spelers die normaliter basisspeler zijn, maar nu vaak niet in de basiself staan. Deels ook omdat andere spelers niet helemaal fit zijn. Maar ik ga het niet het hele team op de schop gooien. Al wil ik wel een paar spelers zien."

Wie in elk geval ook in actie zal komen, is aanvaller Lukas Görtler. De spits maakte tegen Willem II een goede indruk op Advocaat. "Hij deed het zeker niet onaardig en staat vaak op de plek waar hij moet staan. Hij begint in elk geval weer in de spits tegen ASWH."

Advocaat eist een overwinning tegen de amateurs, al heeft hij zich wel optimaal voorbereid. "Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys zijn naar een wedstrijd van hun geweest, dus we weten dat ze bijvoorbeeld 5-3-2 spelen. We weten een beetje de sterke punten van de tegenstander, maar we moeten voorals ons eigen spel spelen. Je hebt niks te winnen, maar je moet wel winnen. En uiteindelijk is de beker de kortste weg naar Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen