Mourinho ontloopt schorsing voor ongepast taalgebruik

31 oktober 2018, 17:09

José Mourinho wordt niet geschorst voor zijn scheldpartij na afloop van het gewonnen duel met Newcastle United (3-2). De Engelse voetbalbond had de Portugese manager van Manchester United eerder deze maand aangeklaagd voor het bezigen van schuttingtaal, maar de strafcommissie acht niet bewezen dat hij zich ongepast uitliet.

Na afloop van de wedstrijd tegen Newcastle United richtte Mourinho zich tot een camera en zou hij in het Portugees hebben gevloekt en gescholden. Ook maakte de 55-jarige oefenmeester een gebaar met zijn rechterpink, een obsceen gebaar in Zuid-Europese landen. Mourinho zal er echter niet voor worden geschorst. Onlangs kwam de Portugees ook goed weg toen hij na een opstootje na het duel met Chelsea (2-2) niet werd aangeklaagd door de FA.

Mourinho staat onder druk bij Manchester United. De club bevindt zich in de Premier League op de achtste plaats en heeft een achterstand van negen punten op koplopers Manchester City en Liverpool. Ondanks zijn tegenvallende prestaties in Manchester zou Mourinho één van de topkandidaten zijn om de onlangs ontslagen Julen Lopetegui bij Real Madrid op te volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen