Zoon Leicester-voorzitter wil levenswerk vader voortzetten

31 oktober 2018, 18:16   Bijgewerkt: 31 oktober 2018, 18:55

De zoon van de overleden Leicester City-voorzitter Vichai Srivaddhanaprabha heeft de aanhang van de Engelse club bedankt voor de 'overweldigende steun' na het overlijden van zijn vader. Aiyawatt vertelt een paar dagen na het tragische helikopterongeluk waarbij de vijf inzittenden om het leven kwamen dat hij ongelooflijk trots is op wat zijn vader heeft bewerkstelligd. Het levenswerk van zijn vader wil Aiyawatt voortzetten.

In een statement spreekt de zoon van de overleden voorzitten zijn dank uit. "Wat er is gebeurd, doet me realiseren dat mijn vader voor heel veel mensen belangrijk was. Ik ben geraakt door het aantal mensen dat hem in zijn hart heeft gesloten. Zijn nalatenschap is enorm en ik ga er alles aan doen om zijn grote visie en dromen waar te maken."

Afgelopen zaterdag stortte vlak na de wedstrijd tussen Leicester City en West Ham United een helikopter neer naast het King Power Stadium. Geen van de vijf inzittenden overleefde de crash. De Premier League-club bevestigde daags na het ongeluk dat Srivaddhanaprabha één van de inzittenden was.

Lees ook: Leicester bevestigt: Shrivaddhanaprabha omgekomen bij de crash

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen